Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă rulouri turcești cu carne de curcano, salată și taco în tigaia non stick Circulon

Rețetă rulouri turcești cu carne de curcano, salată și taco în tigaia non stick Circulon
Rețetă rulouri turcești cu carne de curcano, salată și taco în tigaia non stick Circulon

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 lingură ulei de măsline
• 350 gr. de carne tocată de curcan
• un vârf de sare
• un vârf de piper
• 2 lingurițe de pudră de chili
• 1 1/2 lingurițe de chimen
• 1/2 linguriță de oregano uscat
• 1 ardei gras mediu tăiat cubulețe
• 1 ceapă roșie medie tăiată cubulețe, porționată
• 2 căței de usturoi tocat
• 1/2 cană sos de salsa
• 1/2 cană supă de pui cu nivel scăzut de sodiu
• 3 mănunchiuri de salată Romaine
• 1 cană de brânză cheddar foarte acră pentru topping
• 1 avocado tăiat cubulețe pentru topping

Descriere

Pregătește în mai puțin de jumătate de oră, cu o singură lingură de ulei o rețetă sănătoasă și super gustoasă de rulouri turcești în frunze de salată cu carne de curcan. 

Mod de preparare

  • Încingeți 1 lingură de ulei într-o tigaie.
  • Adăugați carnea tocată de curcan și prăjiți timp de 5-6 minute, asigurându-vă că nu crăpați carnea în timp ce se prăjește.
  • Adăugați ardeiul tăiat cubulețe, ceapa (punând deoparte 2 linguri pentru garnisit), usturoiul, sarea, piperul, pudra de chili, chimenul și oregano, și mai lăsați încă 5 minute, până când se înmoaie ardeii și ceapa. 
  • Adăugați și sosul de salsa și supa de pui.
  • Dați focul la mediu-mic și lăsați la înăbușit timp de aproximativ încă 8-10 minute, până când lichidul este absorbit și toate aromele se îmbină.
  • Luați de pe foc și acoperiți cu capac, pentru ca umplutura să rămână caldă în timp ce pregătiți salata și topping-urile. 
  • Pentru servire, înfășurați laolaltă două frunze de salată și puneți înăuntru umplutură de taco.
  • Așezați deasupra brânză rasă, avocado, roșii și ceapă roșie.