Rețetă rulouri turcești cu carne de curcano, salată și taco în tigaia non stick Circulon
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 lingură ulei de măsline |
• 350 gr. de carne tocată de curcan |
• un vârf de sare |
• un vârf de piper |
• 2 lingurițe de pudră de chili |
• 1 1/2 lingurițe de chimen |
• 1/2 linguriță de oregano uscat |
• 1 ardei gras mediu tăiat cubulețe |
• 1 ceapă roșie medie tăiată cubulețe, porționată |
• 2 căței de usturoi tocat |
• 1/2 cană sos de salsa |
• 1/2 cană supă de pui cu nivel scăzut de sodiu |
• 3 mănunchiuri de salată Romaine |
• 1 cană de brânză cheddar foarte acră pentru topping |
• 1 avocado tăiat cubulețe pentru topping |
Descriere
Pregătește în mai puțin de jumătate de oră, cu o singură lingură de ulei o rețetă sănătoasă și super gustoasă de rulouri turcești în frunze de salată cu carne de curcan.
Mod de preparare
- Încingeți 1 lingură de ulei într-o tigaie.
- Adăugați carnea tocată de curcan și prăjiți timp de 5-6 minute, asigurându-vă că nu crăpați carnea în timp ce se prăjește.
- Adăugați ardeiul tăiat cubulețe, ceapa (punând deoparte 2 linguri pentru garnisit), usturoiul, sarea, piperul, pudra de chili, chimenul și oregano, și mai lăsați încă 5 minute, până când se înmoaie ardeii și ceapa.
- Adăugați și sosul de salsa și supa de pui.
- Dați focul la mediu-mic și lăsați la înăbușit timp de aproximativ încă 8-10 minute, până când lichidul este absorbit și toate aromele se îmbină.
- Luați de pe foc și acoperiți cu capac, pentru ca umplutura să rămână caldă în timp ce pregătiți salata și topping-urile.
- Pentru servire, înfășurați laolaltă două frunze de salată și puneți înăuntru umplutură de taco.
- Așezați deasupra brânză rasă, avocado, roșii și ceapă roșie.