Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă tartă afine în tava non stick pentru tarte cu bază detașabilă Circulon by Pancake Planet

Rețetă tartă afine în tava non stick pentru tarte cu bază detașabilă Circulon by Pancake Planet
Rețetă tartă afine în tava non stick pentru tarte cu bază detașabilă Circulon by Pancake Planet Rețetă tartă afine în tava non stick pentru tarte cu bază detașabilă Circulon by Pancake Planet Rețetă tartă afine în tava non stick pentru tarte cu bază detașabilă Circulon by Pancake Planet Rețetă tartă afine în tava non stick pentru tarte cu bază detașabilă Circulon by Pancake Planet Rețetă tartă afine în tava non stick pentru tarte cu bază detașabilă Circulon by Pancake Planet Rețetă tartă afine în tava non stick pentru tarte cu bază detașabilă Circulon by Pancake Planet Rețetă tartă afine în tava non stick pentru tarte cu bază detașabilă Circulon by Pancake Planet

Porții

1

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Ingrediente pentru aluat:
• 400g făină albă
• 100g făină de alune sau migdale
• 3 linguri zahăr brun
• 300g unt rece
• 6-7 linguri apă rece

Pentru umplutură:
• 500g afine
• Un praf de sare
• 5-6 linguri zahăr brun
• 1 linguriță extract vanilie
• Sucul de la jumătate de lămâie
• 2-3 linguri amidon

Pentru glaze:
• 1 ou
• 1 lingură lapte
• Un praf de sare

Descriere

Pancake Planet a pregătit o tartă delicioasă cu umplutură de afine, fără să se îngrijorezi că aluatul se va lipi. Tăvile pentru tarte Circulon  sunt prevăzute cu înveliș Non Stick Premium în triplu strat și suprafața rezistentă la zgârieturi, pentru preparate gătite uniform de fiecare dată! 

Mod de preparare

  • Pentru aluat amestecați făina albă, făina de migdale, zahărul și sarea într-un bol.
  • Adaugați untul rece cuburi şi fărâmițați aluatul cu degetele.
  • Adaugați apa treptat şi amestecați până ce veți obține un aluat uniform.
  • Formați o bilă din aluat, aplatizați-o şi țineți la frigider în folie alimentară pentru cel puțin o oră.
  • Mixați afinele cu restul ingredientelor pentru umplutură într-un bol.
  • Preîncălziți cuptorul la 220 grade Celsius.
  • Întindeți aluatul pe o suprafață tapetată cu faină, folosiți ceva mai mult de jumătate pentru baza tartei, păstrați restul pentru modelul de deasupra.
  • Puneți aluatul întins în forma de tartă, adăugați mixul de afine, apoi deasupra creați modelul dorit.
  • Nu este nevoie să ungeți tarta cu unt.
  • Dați tarta la congelator pentru 15 min.
  • După ce o scoateți din congelator ungeți tarta cu mixul de ou și lapte, presărați zahăr brun şi dați la cuptor pentru 15 minute la temperatura de 220 grade apoi pentru alte 45 de minute la temperatura de 180 grade.
  • Lăsați tarta să se răcească apoi serviți.