Rețetă cotlete de porc umplute cu legume pregătite în tigaia non stick Circulon
Porții
1
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 3 linguri de ulei de măsline, porționate |
• 1/4 cană fiecare de ardei roșu, țelină și ceapă tăiate cubulețe |
• 2 linguri de merișoare uscate |
• 1 cană de amestec pentru umplutură gata preparat |
• 4 cotlete de porc cu os |
• sare și piper după gust |
• Frunze proaspete de salvie pentru garnisit |
Descriere
Nu așteptați o ocazie specială pentru a încerca această rețetă - deși este un fel de mâncare consisten, poate fi savurată pe tot parcursul anului. Nuanțele vibrante ale ardeilor și cepei adaugă o notă încântătoare prezentării.
Mod de preparare
- Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie Circulon la foc mediu.
- Adăugați ardeiul roșu, țelina, ceapa, merișoarele și un vârf de sare și piper.
- Căliți până încep să se înmoaie legumele, timp de aproximativ 5-7 minute.
- Luați de pe foc și amestecați mixtura de legume în umplutura pusă deoparte; lăsați deoparte la răcit.
- Între timp, faceți o tăietură de 3” de-a lungul părților fără os ale fiecărui cotlet, creând buzunărașe.
- Împărțiți amestecul pentru umplutură între cele 4 cotlete de porc, umplând în mod delicat fiecare buzunăraș cu amestec.
- În aceeași tigaie antiaderentă, încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline rămase la foc mediu-mare.
- Presărați cotletele cu sare și piper și lăsați-le timp de 5-7 minute pe fiecare parte, până când cotletele se rumenesc frumos și sunt tari la atingere.
- Scoateți cotletele și garnisiți-le cu frunze proaspete de salvie.
Preparat cu
-100lei
Circulon
Tigaie universala, Excellence, Non-Stick, 26cm Circulon
Înveliș antiaderent triplu strat
Compatibil plită & cuptor
• ultimele bucati
PRP: 299,99lei
199,99lei