Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă cotlete de porc umplute cu legume pregătite în tigaia non stick Circulon

Rețetă cotlete de porc umplute cu legume pregătite în tigaia non stick Circulon
Rețetă cotlete de porc umplute cu legume pregătite în tigaia non stick Circulon

Porții

1

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 3 linguri de ulei de măsline, porționate
• 1/4 cană fiecare de ardei roșu, țelină și ceapă tăiate cubulețe
• 2 linguri de merișoare uscate
• 1 cană de amestec pentru umplutură gata preparat
• 4 cotlete de porc cu os
• sare și piper după gust
• Frunze proaspete de salvie pentru garnisit

Descriere

Nu așteptați o ocazie specială pentru a încerca această rețetă - deși este un fel de mâncare consisten, poate fi savurată pe tot parcursul anului. Nuanțele vibrante ale ardeilor și cepei adaugă o notă încântătoare prezentării.

Mod de preparare

  • Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie Circulon la foc mediu.
  • Adăugați ardeiul roșu, țelina, ceapa, merișoarele și un vârf de sare și piper.
  • Căliți până încep să se înmoaie legumele, timp de aproximativ 5-7 minute.
  • Luați de pe foc și amestecați mixtura de legume în umplutura pusă deoparte; lăsați deoparte la răcit. 
  • Între timp, faceți o tăietură de 3” de-a lungul părților fără os ale fiecărui cotlet, creând buzunărașe. 
  • Împărțiți amestecul pentru umplutură între cele 4 cotlete de porc, umplând în mod delicat fiecare buzunăraș cu amestec. 
  • În aceeași tigaie antiaderentă, încălziți cele 2 linguri de ulei de măsline rămase la foc mediu-mare.
  • Presărați cotletele cu sare și piper și lăsați-le timp de 5-7 minute pe fiecare parte, până când cotletele se rumenesc frumos și sunt tari la atingere. 
  • Scoateți cotletele și garnisiți-le cu frunze proaspete de salvie.